Merken Bloom Huidinstituut

Cenzaa

Cenzaa is altijd in beweging om haar producten, verpakkingen en diensten te verbeteren. Zo hebben we al vele mooie innovaties gelanceerd in de cosmeticatiewereld! De hoogsthaalbare resultaten voor maximale huidverbetering blijven we dan ook behalen door onze innovatieve ontwikkelingen.

Cosmeticaproducten met cosmeceuticals werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering dan dat gangbare cosmetica doen. Het PCN2-systeem is de overtreffende trap: Het intelligente en doeltreffende cosmeceuticalsysteem heeft een ongekend hoog concentratie werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt daardoor voor baanbrekende huidverbetering.

content image
content image
content image
content image

Mesoestetic

Mesoestetic® is één van de meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven ter wereld, die bijna twee decennia de innovatie heeft geleid. De deskundigheid en het onderzoek van de farmaceutische laboratoria, gevestigd in Barcelona Spanje, is toegewijd aan de ontwikkeling en verbetering van gezichts-, zon- en lichaamsbehandelingen, waaronder verder onderzoek naar de nieuwste concepten in geavanceerde ingrediënten en leveringssystemen.

Klapp Treatments

Met deze effectieve behandelingen werkt u aan een optimale huidconditie en gaat u preventief huidveroudering tegen!

De behandelingen worden uitgevoerd volgens het Klapp stappenplan: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen, om zo uw huid in perfecte conditie te krijgen en te houden. 

Voorafgaand aan de Klapp behandeling vindt een uitgebreide huidanalyse plaats. Met de Skin Analyser wordt de conditie van uw huid gemeten op het vocht- en vetgehalte en de pH-waarde.

content image