content image

Over Bloom

Mijn naam is Sandra Coolen. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in huidproblemen zoals: anti-aging, acne, rosacea, couperose & pigmentatie. Ik vind het belangrijk om me te verdiepen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van anti-aging en huidverbetering. Daarom blijf ik me bijscholen en volg ik regelmatig verschillende opleidingen en cursussen.

In mijn instituut werk ik met alleen de beste producten en behandelingen van Cenzaa, Mesoaestetic, Dermatude, Klap Cosmetics & Medcos. U kunt HIER meer lezen voor de merken die ik gebruik.

Werkwijze:

Via een intake gesprek hoor ik graag wat uw wensen zijn. Hierbij wordt uw medische geschiedenis, verzorgingsroutine en verwachtingen in kaart gebracht.

We starten altijd met het maken van een huidscan. Problemen en aandoeningen in de huid beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De diepere huidlagen worden door deze scan heel duidelijk in beeld gebracht. Met ons blote oog kunnen we alleen zien wat er aan de buitenkant gebeurd, met de Observ 520 kunnen we nu ook in de huid kijken en zo problemen eerder constateren en daar de behandelingen gericht op in zetten.

Na alle informatie verzameld te hebben zullen we bespreken wat uw huid nodig heeft en een behandelplan voor u samenstellen. Ook kijken we welke producten daar bij passen om samen uw huid in topconditie te brengen!